7.1. – 28.1.2018 EXTREME TRAINING  VALMIINA TREENIIN!!!!???? TIEDOSSA • KOLMEN VIIKON TEHOTREENI • TIUKKA RUOKAVALIO • LIIKUNTAA NIIN PALJON KUIN JAKSAT • ALUSSA JA LOPUSSA PUNNITUS SEKÄ RASVAPROSENTIN MITTAUS • MUKAAN MAHTUU 15 ENSIMMÄISTÄ HINTA 75 E/ HLÖ Sitovat ilmoittautumiset 31.12. 2017 mennessä os. lr.ilmoittautumiset@gmail.com. Tämän jälkeen perimme peruutuksesta 50% kurssin hinnasta.

17.1. – 4.3. 2018 Hyvään kuntoon- kurssi  Tapaamiset 7.1., 21.1.,11.2., 18.2., 4.3. klo 14 -15 Hyvä olo? Jaksaminen? Hyvinvointi? – Haluatko selkeät ohjeet ruokailuun, liikuntaan, kunnon kohottamiseen ja parempaan oloon? – Haluatko kokeilla monipuolisesti kevyitä liikuntalajeja? – Kurssi on tarkoitettu liikunnan – ja kuntoilun aloittajille sekä teille jotka haluatte kohentaa elintapojanne ja piristää yleistä vointianne – Kurssilla on tarkoitus kuntoilla kevyesti, siten että muutoksesta tulisi pysyvä – Ruokailuun tehdään muutoksia pikkuhiljaa – Oma tavoitteesi voi olla mikä tahansa yllä olevista tai jokin muu…

14. (15.) – 16.(17.).6. 2018 Naisten patikointiretki Kuusamon Karhunkierrokselle (3 päivää) – yöpyminen Oulangan leirintäalueella mökeissä – kahtena päivänä opastetut patikointiretket ( n. 10 – 12 km) Karhunkierroksella ja viimeisenä päivänä MELONTARETKI ( 24 km ) Oulankajoella – et tarvitse aiempaa kokemusta vaan reipasta mieltä, hyvät jalkineet, retkirepun ym.ja olet valmis matkaan! – Mukaan mahtuu 10 patikoijaa! Kyyditykset omilla autoilla, muutoin hinta on 130 e/ hlö (sis. majoituksen, ohjatun patikoinnin ja melonnan! Ilm. ja lisätiedot; ninni@liikuntajaravinto.net

14.5. – 17.6. Kesäksi kuntoon—kurssi   100e/ hlö

  • Melonta/ sup-lautailu
  • Patikointi
  • Fatbike
  • Geokätköily
  • Sauvakävely
  • Vesijuoksu ym mukavaa!

 

Jaa somessa: